Om os


Mad er vores passion

Morfars Livretter

Kærlighed


Selvom nogle af opskrifterne er nye, så er Morfars Livretter en historie om kærlighed til mad og madtraditioner. Traditioner der er gået i arv fra generation til generation og som vækker glæde, minder og appetit. 


Råvarer og faglighed


Vi får leveret friske råvarer 5 gange om ugen. Vi sætter en stor ære i at lave maden fra bunden - og en simreret tager den tid, som en simreret tager. Derefter køles den hurtigt ned, så den beholder smag, duft og farve. Du kan også købe med til at varme op derhjemme. Det er lidt billigere - og så er det rygende varmt, når du skal spise. 


Hyggelige omgivelser


Når corona-restriktionerne er ovre, så kan du også spise maden her. Sid i vinduet og betragt verden udenfor, mens du drømmer dig væk og nyder din mad. Mad er mere end mæthed - mad er hygge og nærvær..

Vores koncept

Konceptet er frisklavet mad af høj kvalitet. Men det er mere end det. Vi skifter faktisk butikken hele tre gange på en dag! 

Vi starter med at være bageri og kaffebiks fra morgenstunden, hvorefter vi glider over i at være en smørrebrøds- og kagedelikatesseforretning. 


Dørene bliver lige låst en time eller to, mens vi gør rent og laver de sidste forberedelser til aftenens lækkerier - Morfars livretter. Dette selvfølgelig også for at sikre, at salaterne er sprøde, smagene er optimale og der er nok frisklavet mad til alle.